Моуриньо има коз в опитите си да привлече Гризман


Моуриньо има коз в опитите си да привлече Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

1601 0

Манчестър Юнайтед използва голямта си звезда Пол Погба в опитите да убеди Антоан Гризман да подпише с "червените дяволи", пише "Telegraph". Английският колос е отчаян да вземе нападателя, тъй като няма резервен вариант за свеото нападение.

Жозе Моуриньо и компания ще платят клаузата му за откупуване, която е в размер на 100 милиона евро. Проблемът е, че Гризман не иска да напусне Атлетико, особено ако Диего Симеоне остане и след края на настоящия сезон.

Погба обаче използва лагерите на френския национален тим, за да убеждава своя приятел да премине на "Олд Трафорд". Целта е да разсее всичките съмнения на нападателя и да го убеди, че Манчестър Юнайтед е най-доброто място за него.

Освен по време на лагерите той е в постоянен контакт с Гризман и не спира да говори за преимуществата, които "червените дяволи" имат и как двамата могат да оставят заедно следа в един от най-именитите клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички