Жозе Моуриньо с искрено обръщение към Швайни: Нямаше как да ти причиня това отново


Жозе Моуриньо с искрено обръщение към Швайни: Нямаше как да ти причиня това отново
Снимка: Guliver/GettyImages

1805 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази съжаление относно отношението си спрямо бившия немски национал Бастиан Швайнщайгер. След идването на португалеца начело 32-годишният полузащитник изпадна в немилост на Олд Трафорд, като много рядко получаваше шанс за изява. В крайна сметка преди повече от седмица световният шампион с Бундестима напусна „червените дяволи”, за да се присъедини към тима от МЛС Чикаго Файър.

„Бастиан е един от играчите, за които съжалявам. Не искам да говоря за качествата му като футболист и за това дали аз бих го привлякъл или не. Искам да говоря за него като професионалист и като човешко същество. Това бе и последното нещо, което му казах, преди да си тръгне – „Веднъж не постъпих правилно спрямо теб, затова сега трябва да постъпя правилно.” Затова, когато ме попита дали ще го пусна да си тръгне, му отговорих – „Да, можеш да си тръгнеш, защото не мога втори път да ти причиня това, което направих преди", заяви Моуриньо и продължи.

Съжалявам за този първи период между нас. Той го знае и аз съм щастлив, че го знае. Ще ми липсва, защото е добро момче, добър професионалист и човек с много положително влияние по време на тренировките”, допълни още мениджърът на Юнайтед. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички