Моуриньо след снощи: Като пистолет без патрони сме


Моуриньо след снощи: Като пистолет без патрони сме
Снимка: Guliver/GettyImages

1542 0

Надеждите на Тотнъм за продължаване напред в Шампионската лига намаляха силно след снощната загуба срещу отбора на РБ Лайпциг. „Шпорите“ отстъпиха пред немския тим с 0:1 на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, след като Тимо Вернер от дузпа вкара единственото попадение в срещата.

След като неговият тим не успя да прониже вратата на опонентите си от Германия, Жозе Моуриньо бе крайно отчаян за ситуацията в Тотнъм. „Те играха с Шик, Вернер и Нкунку. Нкунку се измори, излезе, влиза Форсберг. Шик се измори, излезе, на негово място влиза Поулсен. Нашата ситуация е съвсем различна, все едно да стреляш с пистолет, в който няма патрони.“ Голмайсторът на „шпорите“ Хари Кейн е извън терените до месец април, докато друг от офанзивните играчи на тима Хюн-Мин Сон ще отсъства до края на сезона заради счупена ръка. Това оставя Моуриньо единствено с Лукас Моура и младия Трой Парот в предни позиции.

„Не съм притеснен от загубата с 0:1, все още можем да отидем в Германия и да спечелим. Това, което ме притеснява е, че това са нашите играчи за голяма част от предстоящите срещи. Моура е изтощен, Бергвайн е изтощен, Ло Селсо – изтощен. Ние сме в опасност. Ако беше само този мач, няма проблеми, но имаме още двубои във ФА Къп и Висшата лига, които трябва да изиграем“, каза Специалния след двубоя. А ето кой футболист на Тотнъм бе ядосан след смяната си във вчерашната вечер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички