Играч на Тотнъм бесен, след като бе сменен вчера (ВИДЕО)


Играч на Тотнъм бесен, след като бе сменен вчера (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1150 0

Снощи отборът на Тотнъм нямаше много поводи за радост при домакинството си на РБ Лайпциг от осминафиналите на Шампионската лига. „Шпорите“ загубиха двубоя срещу немския тим на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ с 0:1 след гол от дузпа на Тимо Вернер, като това беше най-малкото, с което Юлиан Нагелсман и неговите играчи можеха да си тръгнат от Северен Лондон.

Футболистите на Жозе Моуриньо не се представиха на високо ниво във вчерашния ден, като това отчасти се дължи на липсата на основни играчи като Хари Кейн, Хюн-Мин Сон и Муса Сисоко. В снощния мач един от играчите, които трябваше да поеме лидерската роля бе Деле Али. Английският национал обаче направи доста слаб двубой и бе заменен още около 60-тата минута на срещата. Деле Али остана крайно недоволен от смяната, като хвърли една от бутилките до резервната скамейка, след което захвърли и бутонките си.

Все още не е ясно дали 23-годишният футболист бе ядосан на ранната смяна от Жозе Моуриньо или на собственото си представяне в снощната среща. А ето в какъв скандал се замеси Деле Али наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички