Мората разкри: Манчестър Юнайтед ме искаше


Мората разкри: Манчестър Юнайтед ме искаше
Снимка: Guliver/GettyImages

1393 0

Новото попълнение на Челси Алваро Мората разкри, че е имал оферта от Манчестър Юнайтед преди да напусне Реал Мадрид и да се присъедини към лондончани. 

"Имаше няколко оферти към мен това лято, не само от Челси и от Манчестър Юнайтед, но и от различни първенства. Беше добра ситуация за мен. Най-добрият разговор, който имах обаче бе с Конте, той ме искаше", заяви испанецът пред Daily Mail.

"В началото на лятото не знаех, че Челси има интерес към мен. Мислех, че искат да привлекат Лукаку или някой друг играч, не знаех, че имам опция да играя там. Но след това говорих с Конте. Работих с него и в Ювентус и имам чувството, че го познавам през целия си живот. Направих всичко, което можех, за да стане трансферът факт".

"Още през миналто лято казах на Конте, че ако напусна Реал МАдрид ще бъде само заради Челси. Спомням си, че бях с жена ми и казах, Челси ще стане шампион тази година и се случи. Сега остава да го повторим", допълни още Мората.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички