Конте след атаката в Лондон: Трябва да продължим да показваме, че сме по-силни от тях


Конте след атаката в Лондон: Трябва да продължим да показваме, че сме по-силни от тях
Снимка: Guliver/GettyImages

945 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте изпрати своето послание след атентата в лондонското метро. 22-ма души  са закарани в местните болници, тъй като са ранени след взрива, който се разглежда като терористичен акт. 

"Всичките наши мисли са с пострадалите хора. Ние трябва да демонстрираме в този момент солидарност", коментира Конте.

"Разочарованието е голямо. Много трудно може да разберем причините довели до тези действия. Ние трябва да продължим да показваме, че сме по-силни от тях“, каза още Антонио Конте. 

Челси и Арсенал се изправят един срещу друг в лондонско дерби на 17 септември от 15:30 часа. "В този мач е важно да покажем, че сме по-силни. Когато играеш срещу Арсенал, тогава всичко може да се случи. Трябва да се борим със съперника си. Надявам се, че всички играчи ще се раздадат, независимо кои от тях ще попаднат в титулярния състав. На терена трябва да покажем най-доброто от себе си, за да спечелим".

"Малко вероятно е да видим Дринкуотър на терена, защото той получи контузия. Формата на Азар се подобрява и е много близо до момента, в който да бъде напълно готов. Кейхил игра много добре срещу Карабах. Все още имам време да взема решение за участието му в мача", допълни още специалистът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички