Мохамед Салах назова отбора, който може да създаде големи проблеми на Ливърпул


Мохамед Салах назова отбора, който може да създаде големи проблеми на Ливърпул
Снимка: Getty Images

4458 0

Сезонът във Висшата лига вече започна, а Ливърпул и Манчестър Сити са спрягани за основните фаворити за короната в английския елит. Мохамед Салах обаче назова и друг отбор, който смята, че може да създаде огромни проблеми на мърсисайдци.

"Да, загубихме ценни точки в първите два кръга, но вярвам, че ще се върнем по-силни отвсякога. Проблемът е, че в първенство като английското и с наличие на отбор като Манчестър Сити не можеш да си позволиш да губиш точки в началото. А освен Сити дебне и Челси, отборът има страхотен състав, който е гладен за успехи и не трябва да бъде подценяван", заяви египтянинът пред Sky Sports.

Именно бившия отбор на Салах - Челси, създаде сериозни проблеми на тима от "Анфийлд" през изминалия сезон. Двата тима завършиха двата си мача наравно във Висшата лига, но Ливърпул надви "сините" във финалите за Карабао Къп и ФА Къп след изпълнения на дузпи. Мнозина експерти обаче смятат, че и в двата финала лондончани са били по-добрия отбор на терена, така че навярно има смисъл от опасенията на Мохамед Салах

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луис Суарес провел разговор с Дарвин Нунес след червения му картон срещу Кристъл Палас.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички