Греъм Потър: Горд и ентусиазиран съм да представлявам Челси, този фантастичен клуб


Греъм Потър: Горд и ентусиазиран съм да представлявам Челси, този фантастичен клуб
Снимка: Getty Images

2558 0

"Невероятно горд и развълнуван съм да представлявам Челси, този фантастичен клуб". С тези думи Греъм Потър започна своя период начело на "сините", които вчера уволниха Томас Тухел.

"Много съм ентусиазиран да си партнирам с новите собственици на клуба и очаквам с нетърпение да се запозная и да започна работа с вълнуваща група от играчи, като развия отбор и култура, с които нашите невероятни фенове да се гордеят. Искам да изкажа и сърдечните си благодарности към Брайтън енд Хоув Албиън, които ми осигуриха тази възможност, и в частност Тони Блум и всички играчи, треньорски щаб и привърженици за неспиращата подкрепа по време на престоя ми в клуба“, допълни Потър.

Британецът ще дебютира начело на Челси при гостуването на Фулъм в градско дерби от седмия кръг на Висшата лига в събота, 10 септември, от 14:30 часа.

Задачата пред него на "Стамфорд Бридж" ще бъде да разгърне потенциала на новите попълнения и да върне лондончани към победите след неубедителния старт на кампанията, белязан от три победи, едно равенство и две загуби за първенство, както и поражение от Динамо Загреб в Шампионска лига. Негативите костваха работата на Тухел. А ето какво каза босът на "сините" Тод Боели по повод назначението на Потър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички