Младата надежда на Брайтън Кайседо отряза Ливърпул, остава при "чайките"


Младата надежда на Брайтън Кайседо отряза Ливърпул, остава при "чайките"
Снимка: GettyImages

1067 0

Един от последните играчи, спрягани за трансфер в Ливърпул - Мойсес Кайседо, отряза намеренията на мърсисайдци да го привлекат. Полузащитникът беше определен като опит за "извънредно попълнение" за "червените" от медиите на Острова.

Оскъдното оставащо време от летния прозорец обаче, както и неособеното желание на играча и неговия клуб да се разделят, са повод подобна сделка да не се осъществи. От това най-доволен изглежда състезателят, който сподели, че се чувства прекрасно в своя Брайтън.

"Много съм щастлив тук в Брайтън. Не мисля за никой друг клуб, освен своя. Това е отборът, в който съм в момента и ще дам всичко за него, за да продължим добрата си работа", заяви халфът 

Кайседо се присъедини към "синьо-белите" през февруари 2021 г. Оттогава 20-годишният еквадорец има изиграни общо 21 срещи с юношите до 21 години и представителния отбор на Брайтън, в които записва 2 попадения и 2 асистенции.

Ето защо мърсисайдци могат да се притесняват за своята звезда Дарвин Нунес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички