Млада звезда, любимец на Бербатов, подписа нов договор с Манчестър Юнайтед


Млада звезда, любимец на Бербатов, подписа нов договор с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1056 0

Нападателят Мейсън Грийнууд подписа нов договор с Манчестър Юнайтед, който ще го задържи на "Олд Трафорд“ до юни 2025, с опция за допълнителен сезон. 19-годишният футболист, който е продукт на академията на клуба, е при "червените дяволи“ от седемгодишна възраст и има вече 82 мача за първия тим.

"Когато се присъединиш към клуба на седемгодишна възраст, просто мечтаеш да играеш за първия отбор един ден. Работих усилено, за да достигна това ниво и последните две години бяха невероятни. Искам да благодаря на академията за всичко, което направиха за мен и продължаващата им подкрепа. Има толкова много неща, които искам да постигна в играта и знам, че това е идеалната среда да го сторя", заяви английският футболист пред клубния сайт.

"С подкрепата на моя мениджър Кийран МакКена, останалата част от треньорския щаб и толкова много страхотни играчи знам, че се развивам всекидневно. Има още какво да дам и съм напълно отдаден на това да работя, за да постигнем един ден успехи. Искам да се отплатя на всички в клуба за гласуваното доверие през годините“, сподели най-младият футболист на Юнайтед с гол в Европа. През есента се твърдеше, че Юнайтед се страхува да подпише нов договор с Грийнууд, вижте защо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички