Солскяер: От Холанд зависи какъв избор ще направи за своята кариера


Солскяер: От Холанд зависи какъв избор ще направи за своята кариера
Снимка: Getty Images/Guliver

1194 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер намекна, че неговият сънародник Ерлинг Холанд може да заиграе на "Олд Трафорд". Солскяер, който е работил с Холанд в норвежкия Молде, все пак отбелязва, че Холанд сам ще трябва да вземе решение как да продължи кариерата си.

"Ерлинг ще има фантастична кариера. Винаги съм го казвал, следя Ерлинг. Колко време бяхме заедно - 18 месеца? Може би почти две години. Прекрасни времена. Той определено ще има страхотна кариера, както за Норвегия, така и на клубно ниво", започна Солскяер пред сайта vg.no.

Той се представя невероятно добре в Дортмунд, така че ще видим как ще се развият нещата за него. Като норвежец и човек, който е работил с него, аз, разбира се, много се радвам, че той се представя толкова добре.

Ние ще направи всичко, което е по силите ни, за да станем по-добър отбор, а той ще стори всичко възможно, за да бъде още по-добър играч. Не искам да казвам нищо повече от това, че му желая всичко най-хубаво. От него зависи какъв избор ще направи", добави още норвежецът.

Междувременно агентът на Пол Погба - Мино Райола, направи нов любопитен коментар за бъдещето на французина (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички