Манчестър Юнайтед пак стъпи накриво - даде точка на предпоследния в Англия


Манчестър Юнайтед пак стъпи накриво - даде точка на предпоследния в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1483 0

Манчестър Юнайтед допусна нова грешна стъпка в на вид обречената битка за титлата във Висшата лига. "Червените дяволи" завършиха наравно 1:1 като гост на Уест Бромич в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. Диагне откри за "дроздовете" още във втората минута, а Бруно Фернандеш изравни в 44' от воле.

Изненадващо Уест Бромич поведе с гол почти от съблекалнята - в 2' Диагне засече с глава центриране и с перфектен изстрел заби топката в левия ъгъл на Де Хеа за 1:0. Юнайтед успя да изравни минута преди края на първото полувреме, когато Бруно Фернандеш стреля от воле от вътрешността на наказателното поле и заби топката в горния десен ъгъл на "дроздовете".

В средата на второто полувреме гостите получиха право да изпълнят дузпа за нарушение срещу Хари Магуайър в наказателното поле, но след консултация с ВАР реферът Крейг Поусън отмени решението си. В заключителните минути "дроздовете" имаха два добри шанса на контраатака отново да излязат напред. В 95-ата минута пък Юнайтед все пак можеше да стигне до успеха, но удар на Магуайър с глава срещна страничната греда.

В класирането все пак тимът на Оле Гунар Солскяер се изкачи и пак е втори с 46 точки, 7 по-малко от лидера Манчестър Сити и с мач повече. Уест Бромич пък е предпоследен в таблицата със спечелени едва 13 точки досега. Това бе второ поредно равенство за "червените дяволи" в първенството, но по-притеснителното е, че тимът има само 1 победа в последните си 5 срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички