Милнър: Ливърпул притежава всичко в играта, за да стане шампион


Милнър: Ливърпул притежава всичко в играта, за да стане шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1366 0

Футболистът на Ливърпул Джеймс Милнър сподели, че триумфът в Шампионска лига миналата година е дал необходимото самочувствие и вяра, че тимът ще спечели Премиършип през този сезон,

"През този сезон разполагаме с отбор, който да го направи. Мисля, че всички в клуба са спокойни и хората са уверени, че може да го постигнем. Да се надяваме, че първият спечелен трофей, а именно Шампионска лига като състав ще ни даде допълнителен опит, за да триумфираме в лигата", заяви той. Ливърпул грабна последната от 18-те си шампионски титли през 1990 и Милнър очаква нова завързана битка, в която защитаващият титлата си Сити ще ги притиска при всяка отдала се възможност.

"Сити са толкова добри, че са способни да печелят всеки двубой. Разликата помежду ни не е толкова голяма, така че трябва да продължим в същия дух и да не мислим прекалено много за титлата. Може да се случат няколко негативни резултата и при количеството мачове, които играем, са възможни контузии. Няколко слаби представяния и преднината може да се изпари с лека ръка. Точно заради това е толкова специално да спечелиш лигата“, завърши той. Ливърпул приема у дома Арсенал в четвъртия кръг на Карабао Къп в сряда вечер, преди да поднови кампанията си във Висшата лига, където го чака гостуване на новака Астън Вила в събота.

Междувременно, стана ясно, че титулярен защитник на Ливърпул вероятно ще е аут до средата на ноември, като ще изпусне изключително важния двубой срещу Манчестър Сити. Вижте за кого става въпрос, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички