Милнър: Човешките грешки са част от футбола, ВАР разваля атмосферата


Милнър: Човешките грешки са част от футбола, ВАР разваля атмосферата
Снимка: Getty Images/Guliver

1072 0

Играчът на Ливърпул - Джеймс Милнър, се обяви против системата за Видео асистент рефер (ВАР). Англичанинът смята, че грешките са част от футбола, а ВАР до голяма степен разваля атмосферата с цялото това чакане и съмнение около най-интересните ситуации.

"Изобщо не съм фен (на ВАР). Може да е заради тази моя част от "старата школа". Вкарваш гол, експлозия от шум и после изведнъж всичко зависи от ВАР. Чакаш. Гол ли е? Има полза от системата, но ако може да я подобрим. Но, все пак, футболът е игра, в която човешките грешки са неизменна част. Ако всичките спорове около ВАР се изчистят и всичко е кристално, бих подкрепил системата на 100%"- призна Милнър.

Той самият бе облагодетелстван от ВАР преди известно време, когато Ливърпул получи дузпа в добавеното време срещу Лестър, която именно Милнър реализира. Междувременно, стана ясно, че титулярен защитник на Ливърпул вероятно ще е аут до средата на ноември, като ще изпусне изключително важния двубой срещу Манчестър Сити. Вижте за кого става въпрос, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички