Милан вижда звезда на Арсенал като идеален заместник на Леао


Милан вижда звезда на Арсенал като идеален заместник на Леао
Снимка: GettyImages

2472 0

Милан идентифицира нападателя на Арсенал Габриел Мартинели като евентуален заместник на Рафаел Леао, ако португалецът напусне Серия А. Леао има много важна роля при „росонерите“ и бе основен футболист при триумфа в Италия, а Челси през лятото не успя да го докара в Лондон, след като офертата на англичаните беше отхвърлена.

През този сезон Леао отново се справя много добре, като има седем гола и девет асистенции в 20 мача за Милан, а също така вече има и две попадения на Мондиал 2022 за своята страна, макар да няма мач като титуляр в Катар.

Именно заради това Леао е следен от редица грандове и с оглед факта, че договорът му изтича през лятото на 2023-а година, то Милан може и да го продаде през лятото. Точно заради това италианците разглеждат като добра алтернатива Мартинели от Арсенал.

Той пристигна при „артилеристите“ от четвъртото ниво на Бразилия и има 23 гола и 15 асистенции в 104 мача за Арсенал във всички надпревари. Договорът на бившия играч на Итуано с „топчиите“ е до лятото на 2024-а година, но все пак се очаква британците да му предложат подобрен контракт в скоро време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички