Микел Артета разкри защо Арсенал се е разделил с Бернд Лено


Микел Артета разкри защо Арсенал се е разделил с Бернд Лено
Снимка: Gulliver/GettyImages

1814 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета даде пресконференция преди мача на "топчиите" с Кристъл Палас на старта на сезона в английската Висша лига. Там той отговори и на въпроси свързани с продажбата на стража Бернд Лено във Фулъм.

Артета посочи, че "професионални неразбирателства" са били основната причина за това Лено да поеме към новака в английския елит.

"В края с Бернд просто имахме професионални неразбирателства. Говорих с него наскоро. Той иска да е човек, който ще бъде запомнен тук на "Емиратс". Във футбола трябва да вземаш решения, за да играеш така, както искаш. Бернд намери ход, от който е наистина доволен, и ние му желаем всичко най-добро", заяви Артета пред представителите на медиите.

Лено пристигна в Северен Лондон от Байер Леверкузен през 2018 година и бързо се превърна в титуляр. Миналият сезон обаче беше много по-труден за германския национал, тъй като стражът на Англия Арън Рамсдейл стана безспорен номер едно страж в клуба. Сега Лено ще направи всичко възможно да се върне към славните си години, защитавайки цветовете на Фулъм.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Артета подготвял своите футболисти с "You'll never walk alone"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички