Величие на Арсенал разкри коя е най-добрата придобивка на Острова до момента


Величие на Арсенал разкри коя е най-добрата придобивка на Острова до момента
Снимка: Getty Images

2186 0

Това лято станахме свидетели на много летни трансфери, а най-хубавото е, че трансферният прозорец все още не е затворил. Легендарният нападател на Арсенал Кевин Кембъл сподели кой е най-добрият осъществен трансфер до момента във Висшата лига.

Бившият английски таран смята, че привличането на Габриел Жезус в Арсенал ще донесе много ползи на лондонския гранд. Ето какво обясни той в интервю:

"Бих казал, че това е Габриел Жезус. Арсенал дори го взе за много малко пари според мен. Той е истинска звезда - може да вкарва, да асистира, а също така е страшно бърз и техничен. Артета трябва да го използва максимално много в нападение, смятам, че това може да му донесе успехи", категорично заяви Кембъл пред YouTube канала "Highbury Squad".

Отборът на Микел Артета подписа с бразилския нападател от Манчестър Сити по-рано това лято, след като победи конкуренцията в лицето на Челси и Тотнъм. Футболистът се представи и на ниво по време на предсезонната подготовка на "топчиите" и можем да се съгласим с донякъде Кевин Кембъл, че той има способността да промени философията в Арсенал. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Обвиниха футболист на Арсенал в изнасилване?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички