Микел Артета преди Брайтън: Арсенал все още има за какво да играе


Микел Артета преди Брайтън: Арсенал все още има за какво да играе
Снимка: Getty Images

3356 0

Наставникът на Арсенал Микел Артета говори преди предстоящия мач на "топчиите" с Брайтън във Висшата лига. Испанецът похвали "чайките" за добрата игра през сезона и заяви, че на неговият тим няма да му бъде никак лесно.

"Това е решаващият момент. Искаме да ги победим и да повишим надеждите си, защото Арсенал все още има за какво да играе. Утре имаме още едно занимание преди мача с Брайтън. Опитваме се да възстановим играчите преди този ден. При Уилиам [Салиба] е сигурно, че няма да е готов за този мач и се съмняваме, че ще е готов и за следващия", каза Артета.

"Начинът, по който Брайтън играе под ръководството на мениджъра Роберто де Зерби, е забележителен. Просто е удоволствие да ги гледаш как играят. Това, което те привнесоха в първенството, е различна идея, различен начин на игра и различно предизвикателство срещу което да се изправиш".

"Това, което мениджърът е направил с отбора, е невероятно, така че ще бъде много труден мач. Те представляват изключително сложно предизвикателство, с начина си на игра, така че ще трябва да се справим с нещата, които правят, но за тях ще бъде същото и ще трябва да се справят по начина, по който ние играем".

Арсенал посреща Брайтън в неделя (14 май), а двубоят на "Емиратс" в Северен Лондон е с начален час 18:30 (българско време).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Габриел Мартинели разкри, че черпи вдъхновение от Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички