Микел Артета: Не съм виждал отбор да има толкова шансове срещу Ливърпул, както ние


Микел Артета: Не съм виждал отбор да има толкова шансове срещу Ливърпул, както ние
Снимка: Getty Images

7860 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета казва, че "няма съмнение", че неговият отбор е заслужавал да победи Ливърпул, въпреки че отпадна от ФА Къп със загуба от 0:2.

Автогол на Якуб Кивиор в 80-ата минута, последван от попадение на Луис Диас в добавеното време, позволи на мърсисайдци да спечелят мача от третия кръг на "Емирейтс". Арсенал се радваше на няколко чисти възможности за гол по-рано в мача.

Артета е сигурен кой е трябвало да победи

Още: Автогол прекърши Арсенал, а Диас подпечата класирането на Ливърпул за ФА Къп (ВИДЕО)

Артета не е притеснен, тъй като отборът му играе добре

"От гледна точка на представяне няма съмнение кой заслужаваше да спечели мача. Много е трудно, но ако отборът е наранен и не заслужава да печели футболни мачове, ще бъда много по-притеснен", заяви Артета след двубоя.

"Доброто представяне беше налице и количеството шансове също. Ние просто трябваше да спечелим мача, но го загубихме и не се възползвахме. Когато си по-добър от най-добрия отбор в Европа, трябва да победиш. Не съм виждал отбор да има толкова шансове срещу тях, както ние. Не е достатъчно. Реалността е, че не е достатъчно. Когато отборът ми играе с тази увереност, какво мога да направя? Все още съм зад тях на 100%. Това е каквото е и трябва да продължим, да сме по същия начин и да бъдем по-ефективни", а Клоп по-рано обяви, че иска 4 трофея през сезона.

Юрген Клоп иска Ливърпул да триумфира с четири трофея през тази кампания

Арсенал на много задно място по значим показател във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички