Арсенал - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме зрелището за ФА Къп?


Арсенал - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме зрелището за ФА Къп?
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

3119 0

На днешния ден (7 януари) един срещу друг ще се изправят Арсенал и Ливърпул в мач от 1/32-финалите за най-стария клубен турнир в Европа - ФА Къп. Двата тима са сред основните претенденти за трофея и се очаква зрелищен мач в Северен Лондон.

Само преди броени дни, на 23 декември 2023-а, мърсисайдци приеха Арсенал на своя "Анфийлд" в дерби от Висшата лига, в което двата тима не успяха да се победят, завършвайки 1:1. За "топчиите" се разписа Габриел Магаляеш, но Мохамед Салах успя да изравни.

Мохамед Салах донесе точката за Ливърпул в мача с Арсенал

Още: 3 любими фигури на Ливърпул съвсем скоро може да са аут от новите си отбори

Към момента възпитаниците на Юрген Клоп оглавяват Висшата лига. Ливърпул е на върха с 45 точки, докато Арсенал слезе до четвъртото място и изостава от мърсисайдци с 5 пункта.

Формата на "червените" е далеч по-добра, ако заговорим за последните им 5 мача. Ливърпул е с 3 победи и 2 равенства в тях, а момчетата на Микел Артета могат да се похвалят с едва 1 успех, 2 ремита и 2 поражения.

Къде да гледаме Арсенал - Ливърпул по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Джон Брукс на "Емирейтс" ще прозвучи в 18:30 часа (българско време). Двубоят ще бъде излъчван пряко в ефира на Diema Sport 2, а Вие ще може да го проследите и НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Още: Юрген Клоп иска Ливърпул да триумфира с четири трофея през тази кампания

Юрген Клоп готви "изненада" за привържениците на Ливърпул - но я издаде

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички