Михаил Антонио: Престанах да празнувам головете си заради VAR


Михаил Антонио: Престанах да празнувам головете си заради VAR
Снимка: Getty Images/Guliver

1071 0

Нападателят на Уест Хем Михаил Антонио сподели причината, поради която вече не празнува бурно своите попадения. Антонио не се радва при отбелязан гол заради въведената система за видеоповторения ВАР, която често пъти се намесва и отменя попадения.

"Наложи ми се да престана да празнувам попаденията си заради системата VAR. Тя разруши футбола. Дори няма да говоря за това, защото ще се получи цяла реч. Не знам дали съм вкарал гол или не, затова и не искам да празнувам.

Ще се чувствам като идиот, ако тръгна да изпълнявам някакви глупави празнувания, докато VAR проверява гола ми. След минимум три от головете ми не бях уверен, че ще бъдат признати. Представете си как ще изглеждам, ако почна да празнувам пет минути, след като съм вкарал", заяви Антонио пред Football.London.

Вчера Уест Хям завърши 3:3 с Арсенал, след като водеше с 3:0. Антонио асистира за две от попаденията на "чуковете". Повече за развоя на срещата четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички