Миг гениалност на Рашфорд вдъхнови Юнайтед , "червените" на полуфинал (ВИДЕО)


Миг гениалност на Рашфорд вдъхнови Юнайтед , "червените" на полуфинал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1525 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед се справи без проблеми при гостуването си на по-нискоразрядния тим на Колчестър и надделя с 3:0 като гост в мач за Купата на лигата. "Червените дяволи" реализираха и трите попадения през втората част, след като не успя да материализира огромното си превъзходство през първото полувреме.

Първото попадение падна в 51-ата минута и бе дело на Маркъс Рашфорд. Англичанинът се разписа след бляскава индивидуална проява, завършила с премерен удар в горния десен ъгъл на вратата, като не остави абсолютно никакви шансове на Дийн Геркен - 0:1 (вижте попадението в края на материала).

Само 5 минути по-късно падна и втори гол във вратата на Колчестър. За огромно негово съжаление Райън Джаксън имаше малшанса да си реализира автогол при опит да изчисти центриране - 0:2. След още 5 минути (61') бе оформен и крайният резултат - 0:3. Маркъс Рашфорд този път асистира за гола, след като подаде прецизно към Антони Марсиал, за когото не бе проблем да се разпише от близка дистанция.

За момчетата на Оле Гунар Солскяер предстои гостуване на последния във временното класиране на Висшата лига - Уотфорд. Двубоят е в неделя и е с начален час 16:00 българско време.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички