Маурисио Почетино коментира обрата на Челси срещу Палас и отсече: Не ми пука за слуховете


Маурисио Почетино коментира обрата на Челси срещу Палас и отсече: Не ми пука за слуховете
Снимка: Getty Images

1110 0

Във вечерта на 12-и февруари Челси трябваше да осъществява обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването си на Кристъл Палас в последния мач от 24-тия кръг на английската Висша лига.

Коментарът на Почетино

След последния съдийски сигнал Маурисио Почетино обърна внимание на факта, че футболистите му трябва да влизат по-сериозно в двубоите:

"Бях доста разочарован от представянето ни през първите 45 минути. На почивката говорихме за това, че трябва да избягваме да влизаме в мачовете по този начин. През второто полувреме играхме много по-добре, но като цяло си беше труден мач", констатира аржентинецът и допълни:

"В крайна сметка съм наистина доволен, защото такъв тип срещи, дори да не си играл по начина, по който искаш от самото начало, са полезни за изграждането на увереност".

Маурисио Почетино

"Ние сме отбор, който се представя по-добре, когато има повече свободни пространства. Но когато опонентът играе с нисък блок, трябва да показваме повече търпение и да движим топката по-бързо. Днес бяхме много бавни в това отношение. Разбира се, бих желал да владеем топката в 80% от времето, но не и да отправим само един точен удар", каза още Почетино.

Относно непрекъснатите слухове за уволнение той отсече и се зарече: "Не ми пука за слуховете, не ми пука за напрежението, не ми пука за натиска, не ми пука за стреса. Много добре осъзнаваме реалността и ще продължим да работим здраво".

*Челси е на десето място във временното класиране с актив от 34 точки - 20 по-малко от лидера Ливърпул и с 21 повече от последния Шефилд Юнайтед. Следващият мач е изключително тежък - гостуване на Манчестър Сити (17.02., 19:30 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички