Маркъс Рашфорд сподели кой е любимият му момент с националната фланелка на Англия


Маркъс Рашфорд сподели кой е любимият му момент с националната фланелка на Англия
Снимка: Guliver/Getty Images

951 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед - 22-годишният Маркъс Рашфорд, сподели любимия си момент с фланелката на националния отбор на Англия - от Световното първенство по футбол през 2018 година, когато се разписва при изпълненията на дузпи, които пращат Англия на четвъртфиналите след победата над Колумбия.

"Знам, че не се брои като гол, но определено е дузпата срещу Колумбия при изпълнението на дузпи на осминафиналите. Това е най-големият момент. Англия, като отбор, не е печелила на дузпи от много време и това сме си го говорили вътре. Променихме усещането за това как играе английският отбор" - започна Рашфорд.

"Искахме просто да бъдем себе си и да създадем наш стил и дори да загубим - да загубим, играейки по нашия начин. Това бе огромен момент и голям такъв за отбора, който продължи напред след изпълнението на дузпи" - признава младият нападател. А преди дни Рашфрод призна, че се е развил много при Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички