Маркъс Рашфорд похвали Тен Хаг и разкри ключа за успехите на Манчестър Юнайтед


Маркъс Рашфорд похвали Тен Хаг и разкри ключа за успехите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1823 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд обсипа с похвали своя наставник Ерик тен Хаг и в същото време разкри какво се крие зад успехите на "червените дяволи" през настоящата кампания.

Маркъс Рашфорд се намира във формата на живота си под ръководството на Тен Хаг, отбелязвайки 28 гола в 47 изяви този сезон. Той приписа на холандеца заслугата за подема на Манчестър Юнайтед.

"Просто мисля, че всеки е готов да се бори за човека до себе си, а и така трябва да бъде. Ако някой направи грешка, трябва да сме там, за да я покрием. Ние вече работим като екип и като колектив, а не като отделни индивидуалности", заяви Рашфорд пред "Дейли Мейл".

"Треньорът оказа голямо влияние и направи много промени. Отнема време за адаптация. И за него, и за играчите. Първите 50 игри на управлението на Ерик донесоха трофей и много запомнящи се сблъсъци", добави Рашфорд.

Маркъс Рашфорд не участва по време на 50-ия мач на Тен Хаг начело на 13 април поради мускулна контузия. "Червените дяволи" трябваше да се задоволят с равенство, след като допуснаха два късни автогола при равенството 2:2 срещу Севиля в първия мач от четвъртфиналите на Лига Европа.

Тен Хаг постигна отлични резултати досега в кариерата си в Манчестър Юнайтед. В неговите 50 мача начело, неговият отбор е спечелил 35 мача с коефициент на победа от впечатляващите 70%.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг разкарва 13 футболисти от Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички