Маркъс Рашфорд говори за Ерик тен Хаг и разкри: От нас се изискват две неща


Маркъс Рашфорд говори за Ерик тен Хаг и разкри: От нас се изискват две неща
Снимка: Getty Images

1085 0

24-годишният нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд говори пред "90min" и разкри, че е готов за ново начало на "Олд Трафорд" под ръководството на Ерик тен Хаг. Англичанинът имаше трудности през сезон 2021/22, отбелязвайки само 5 гола в 32 появявания на терена. 

В последно време дори се бяха появили информации, че ще напусне клуба, но те се оказаха само слухове и той няма търпение да докаже мястото си в първия състав на "червените дяволи".

"На тренировъчното игрище се усеща чувство на въодушевление и вълнение, така че стартът на лятната подготовка определено е позитивен. От нас се изискват две неща - първо, да разберем в детайли как Ерик иска да играем и второ, да се наслаждаваме на играта", започна Рашфорд.

"Нямаме търпение да дойдат предсезонните мачове, за да се опитаме да покажем в тях какво сме научили. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре и една стъпка по-близо до това да съм готов за новата кампания".

"За пръв път от 2019 година насам ще направя пълноценна подготовка. Фокусиран съм и тренирам здраво", допълни още офанзивният футболист на Юнайтед.

*Манчестър стартира новия сезон на 7 август с домакинство на Брайтън (жребий за Висшата лига!) Преди това ще бъдат изиграни 6 контроли - с Ливърпул (12 юли), Мелбърн (15 юли), Кристъл Палас (19 юли), Астън Вила (23 юли), Атлетико Мадрид (30 юли) и Райо Валекано (31 юли).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички