До часове! Манчестър Юнайтед ще обяви първия си входящ трансфер


До часове! Манчестър Юнайтед ще обяви първия си входящ трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2325 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед най-сетне ще обяви входящ трансфер преди старта на сезон 2022/23, съобщава журналистът Фабрицио Романо.

До момента "червените дяволи" бяха пасивни на пазара, докато техните конкуренти от Топ 6 вече потвърдиха редица сделки. Италианецът пише, че ръководството на клуба е постигнало договорка с Фейенорд и е подписало контракт с Тирел Маласия!

Той е на 22 години и играе на позицията ляв краен бранител. Юношата на нидерландския гранд има 136 мача за първия отбор, в които е вкарал 4 гола и е раздал 10 асистенции. На 4 септември 2021 година младокът дебютира и за националния отбор на "лалетата" и до момента е записал 5 участия.

Според портала "Transfermarkt", цената му е 17 милиона евро, но не е изключено Юнайтед да платят повече пари за услугите му. 

Уточнява се, че по-късно днес, 3 юли, Маласия ще пристигне на Острова, за да премине първата част от медицинските прегледи. Втората е насрочена за сутринта на 4 юли и ако всичко е наред - клубът ще обяви официално трансфера!

*Преди броени часове Романо съобщи и че Роналдо иска да напусне "Олд Трафорд", а агентът му вече е разговарял с два клуба - един от Германия и един от Англия! (подробности в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички