Марез издаде голяма тайна в Сити, феновете в шок - ключов играч си тръгва след сезона


Марез издаде голяма тайна в Сити, феновете в шок - ключов играч си тръгва след сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

4339 0

Играчът на Манчестър Сити Рияд Марез случайно издаде пазена в тайна новина от клуба. Това се случи по време на куиз с неговия съотборник Бенджамен Менди пред "Sky Sports". Видеото с изцепката на алжиреца бързо се разпространи в социалните мрежи, но бе и светкавично заличено.

Атакуващият футболист бе запитан за кой играч на Манчестър Сити през лятото бе обявено, че след края на този сезон, когато изтича договорът му, ще се раздели с клуба. Той отговори правилно - Давид Силва, но след това неумишлено спомена и Фернандиньо. Менди реагира като си закри с ръка лицето и се подсмихваше.

Раздяла с Фернандиньо би била огромна загуба за "гражданите", тъй като бразилецът е един от най-важните им футболисти в последните години. Той пристигна от Шахтьор Донецк през 2013 г. Все пак, такова развитие се очакваше в близкото бъдеще, като именно за негов заместник бе привлечен Родри от Атлетико (Мадрид).

Междувременно, стана ясно, че Хосеп Гуардиола е устремен към пети сезон с Манчестър Сити, като мисли и за нов договор. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички