Мане се възстанови от коронавирус, ще играе срещу Евертън


Мане се възстанови от коронавирус, ще играе срещу Евертън
Снимка: Getty Images/Guliver

1500 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане се е възстановил от коронавирус преди дербито на Мърсисайд в събота срещу Евертън. 28-годишният футболист даде отрицателен резултат на теста, след като изкара 10 дни под самоизолация.

Мане пропусна последните два мача на своя тим – загубата след изпълнение на дузпи срещу Арсенал за Купата на лигата и унизителното поражение с 2:7 от Астън Вила във Висшата лига. Сенегалският футболист обаче ще бъде на линия за гостуването на Ливърпул на „Гудисън парк“ срещу тима на Карло Анчелоти, който в момента заема първото място в класирането във Висшата лига. Садио Мане не успя да вземе участие в двубоя на Сенегал срещу Мароко в Рабат миналия петък, когато възпитаниците на Алиу Сисе загубиха с 1:3.

Още двама от футболистите на Ливърпул също ще бъдат на линия за двубоя срещу Евертън. Централният защитник Жоел Матип се възстанови, след като получи контузия срещу Лийдс Юнайтед в първия кръг от шампионата, докато новото попълнение Тиаго Алкантара даде отрицателен тест за коронавирус. А ето как Садио Мане си отмъсти на противник за "мрежичка".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички