Юрген Клоп отговори на писмо на 11-годишен фен (СНИМКА)


Юрген Клоп отговори на писмо на 11-годишен фен (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1388 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път спечели симпатиите на феновете извън футболното игрище. Немският специалист е получил писмо от 11-годишен фен, след което му е върнал трогателен отговор, разгласен сред медиите на Острова.

11-годишният Люис Балфи се чувствал неспокоен от това, че от септември вече е ученик в средно училище и трябва да се справя с нови и по-трудни задачи. Той адресирал писмото си директно до Клоп и за негова голяма изненада получил обратен отговор.

"Здравей, Люис. Може ли да започна, като ти кажа една тайна?", започва писмото си Клоп. "Аз също ставам нервен. Ако трябва да съм честен, бих се притеснил, ако не изпитвам нервност, защото когато това се случва, имам възможността да я превърна в нещо позитивно."

"Знам, че сигурно ще прозвучи странно за момче на твоята възраст, че треньорът на Ливърпул се чувства по същия начин като теб, но наистина е така. Попита ме какво правя, когато моите играчи се почувстват нервни. Просто е - напомням им колко са важни за мен и колко силно им вярвам и нямам съмнение, че същото е при теб и твоето семейство."

"Не трябва да се притесняваш, когато ти се случват лоши неща. Както знаеш, изгубил съм не малко финали, но с помощта на моето семейство и приятели продължавам напред и в крайна сметка имаме възможността да прекараме хубаво време заедно. Ако се фокусирах върху лошите моменти, нямаше да постигна нищо, така че, моля те, бъди позитивен и гледай напред към страхотното време, в което ще растеш. 

И не забравяй, че ти си част от семейството на Ливърпул, а това означава, че има още милиони и милиони хора, които искат да бъдеш възможно по-щастлив. Твоята подкрепа означава много за мен и за всеки в Ливърпул, така че се надявам, че с това сме показали колко много и ние те подкрепяме", завършва писмото си Клоп, което е подписано лично от него.

А как невръстен фен на Манчестър Юнайтед помоли Клоп с трогателно писмо да допусне загуба с Ливърпул - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички