Манчестър Юнайтед започна преговори с Пол Погба за нов договор


Манчестър Юнайтед започна преговори с Пол Погба за нов договор
Снимка: Getty Images/Gulliver

2686 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е започнало преговори с полузащитника Пол Погба за нов договор, съобщават медиите във Великобритания. Френският национал влиза в последната година на настоящия си контракт и може да стане свободен агент след края на следващия сезон, ако двете страни не се разберат за нов договор.

В последните години 28-годишният халф на няколко пъти бе свързван с изходящ трансфер, но в крайна сметка остана на "Олд Трафорд", за представянето на тима се подобри под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

Агентът на Погба Мино Райола обаче редовно подхранва слуховете, че неговият клиент ще си тръгне от "червените дяволи", като твърди, че той не е щастлив в тима и иска да играе за отбор, който се бори за трофея в Шампионската лига.

До момента единствения коментар на Погба относно ситуацията бе лаконичен: "Всички знаят, че ми остава договор за още една година. Клубът не е отправял конкретно предложение към мен. За момента съм играч на Манчестър Юнайтед", каза французинът в дните преди старта на Евро 2020.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е подновил интереса си към Киърън Трипиър (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички