Манчестър Юнайтед подновява интереса си към Трипиър


Манчестър Юнайтед подновява интереса си към Трипиър
Снимка: Getty Images/Guliver

2464 0

Манчестър Юнайтед се интересува от Киърън Трипиър от Атлетико Мадрид и ще се опита да го привлече още това лято. Според Manchester Evening News, клубът от „Олд Трафорд“ е подновил интереса си към 30-годишния защитник, който ще даде на Оле Гунар Солскяер и компания по-атакуващи опции от дясно.

Манчестър Юнайтед е планирал оферта за английския национал още през зимата, но те били отложени, след като крайният бранител бе наказан за десет мача поради нарушаване правилата на залагане (подробности тук).

Договорът на Трипиър с Атлетико изтича идното лято и „червените дяволи“ могат да тестват желанието на „дюшекчиите“ да задържат играча си, който бе с ключова роля за титлата на тима в Ла Лига. Солскяер иска да подсили дясната си зона, където Аарън Уан-Бисака предлага страхотна работа в отбрана, но не е достатъчно настъпателен в предни позиции.

Гарет Саутгейт обяви Трипиър като един от четирите десни бека в окончателния състав на Англия за Евро 2020 и може да стартира като титуляр за „трите лъва“ по време на турнира. Манчестър Юнайтед е много близо до привличането и на друг англичанин, но в офанзивен план (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички