Бивш треньор в клуба: Роналдо използва времето си в Юнайтед като стаж


Бивш треньор в клуба: Роналдо използва времето си в Юнайтед като стаж
Снимка: Getty Images/Guliver

2564 0

Бившият кондиционен треньор на Манчестър Юнайтед Майкъл Клег сподели спомените си за времето, в което суперзвездата Кристиано Роналдо игра за тима. Той заяви, че престоят на португалеца на "Олд Трафорд" е бил като стаж за него.

"Видях го как играеше в Португалия. Седях на стола си в своя кабинет в "Карингтън" и това момче се появява рано сутринта. Той се приближи и каза: "Чух за вас. Зная, че вършите много индивидуална работа с играчите. И после каза: "ще стана най-добрият футболист в света", заяви Крег за документалния филм на ВВС за нападателя.

"Що се отнася до времето, което Кристиано прекара в Юнайтед, той дойде в клуба и го използва като стаж. Спомням си как го гледах по време на мачове. Ако направеше грешка или паднеше, тогава и феновете, и другите играчи започваха да му крещят", продължи той.

"Но на Роналдо не му пукаше: той просто си спомняше този епизод и си мислеше: Трябва да поработя върху това. И отиваше и работеше по него", завърши Клег. Португалската звезда игра за английския гранд в периода 2003-2009 г. За клуба той вкара 118 гола в 292 мача. А какви странни факти за Роналдо разкри Алваро Мората вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички