Манчестър Юнайтед взима бивш вратар на ПСЖ за конкуренция на Давид де Хеа


Манчестър Юнайтед взима бивш вратар на ПСЖ за конкуренция на Давид де Хеа
Снимка: Getty Images

2621 0

32-годишният вратар на Айнтрахт Франкфурт - Кевин Трап, иска да осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед, според "Express". Изданието твърди, че "червените дяволи" са заинтересовани от такава сделка и ще се опитат да я реализират преди затварянето на трансферния прозорец на 1 септември.

Немското издание "Kicker" допълва, че от "Олд Трафорд" подготвят официална оферта за бившия страж на ПСЖ, която ще бъде около 8 милиона паунда, а предлаганият договор ще е за четири сезона - до лятото на 2026 година.

Освен за Франкфурт и парижани, Трап е играл и за Кайзерслаутерн и има 439 мача в професионалната си кариера, в които е записал 135 "сухи" мрежи и е допуснал 542 гола. През сезон 2022/23 германецът е неизменен титуляр в Айнтрахт, но наскоро инкасира 6 попадения от Байерн Мюнхен.

Манчестър Юнайтед определено се нуждае от конкуренция за Давид де Хеа, след като Дийн Хендерсън премина под наем в Нотингам Форест. Кевин Трап е подходяща алтернатива за испанеца, който преди десетина дена трябваше да се извинява за грешката, която допусна при срамната загуба от Брентфорд.

Вижте още: Перлата на Милан Леао се насочва към английската Висша лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички