Клоп: Ако играхме малко по-добре и бяхме по-уверени, биехме Юнайтед


Клоп: Ако играхме малко по-добре и бяхме по-уверени, биехме Юнайтед
Снимка: Getty Images

2386 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е на мнение, че на отбора му е липсвало малко, за да победи Манчестър Юнайтед. В двубой от 3-ия кръг на Висшата лига снощи мърсисайдци загубиха с 1:2 и прекъснаха дълга серия без поражение.

Германецът не пожела да критикува своя отбор и обяви, че футболистите му са играли добре в дълги периоди. Той се оплака само от лош късмет и лоша реализация на моментите.

"Съперникът започна мача много агресивно и за нас беше абсолютно ясно, че ще бъде така. Знаехме, че реалността ще покаже колко сме готови за това, но в началото те бяха по-агресивни от нас и удариха греда, а нашата игра беше припряна", започна Клоп, цитиран от "Sky Sports".

"Тогава те вкараха гол, след което ние взехме инициативата и играхме, както искахме. Горе-долу. Нямахме късмет в някои ситуации, особено при статичните положения. Не знам как в един от епизодите топката не се оказа във вратата. В мач срещу такъв съперник ще ти помогне много да се възползваш от този момент и да се оттеглиш на почивка при резултат 1:1", продължи треньорът.

"След допуснатия втори гол не ни стана по-лесно. След това ние вкарахме и играта стана хаотична с много прекъсвания. Това не е резултатът, който искахме. Може би съперниците бяха по-резки. Разбира се, това не е правилно, но когато се успокоихме, бяхме добри. Нанесохме изключително много удари като за гостуване на Юнайтед и трябваше по-добре да използваме моментите си".

"Ние трябваше да победим в този мач, ако играехме малко по-добре и ако бяхме малко по-уверени. Знам, че звучи смешно, но така го виждам", завърши Клоп. Ето как коментира първия си успех начело на Юнайтед Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички