Манчестър Юнайтед - Уест Хям: Къде да гледаме НА ЖИВО битката от Висшата лига


Манчестър Юнайтед - Уест Хям: Къде да гледаме НА ЖИВО битката от Висшата лига
Снимка: Getty Images

2287 0

Висшата лига на Англия продължава на пълни обороти с един от двубоите, носещ сериозен заряд. Манчестър Юнайтед посреща у дома Уест Хям, в мач от 13-ия кръг на първия ешелон на футбола на Острова.

Проблемите при "червените дяволи", както и тяхното разрешаване стоят на преден план в клуба. Искрите между суперзвездата на тима Кристиано Роналдо и новия треньор Ерик тен Хаг изглеждат поугаснали след последния успех в Лига Европа срещу Шериф Тираспол. Те обаче много лесно могат да бъдат запалени отново, предизвиквайки главоболия на верните привърженици на отбора, чакащи да го видят отново на върха, след вече 10-годишна пауза.

Възпитаниците на нидерландеца ще опитат да се върнат в топ 5, където временно се настани Челси, който е с точка пред Юнайтед. "Чуковете" от своя страна ще искат да се отдалечат от зоната на изпадащите, от която ги делят само 3 пункта. Към момента те се намират на незадоволителното 13-о място, с 14 точки в актива си.

Двубоя Манчестър Юнайтед - Уест Хям, който е с начален час 18:15 ч., можете да проследите ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 2".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички