Манчестър Юнайтед свали всички стоки, свързани с Грийнууд, от онлайн магазина си


Манчестър Юнайтед свали всички стоки, свързани с Грийнууд, от онлайн магазина си
Снимка: Getty Images

1589 0

Манчестър Юнайтед е взел решение да се дистанцира от своя футболист Мейсън Грийнууд, който беше обвинен в побой и изнасилване на приятелката си Хариет Робсън. Моделът публикува видеа в Instagram, които показват синини по тялото ѝ и бликаща от устата ѝ кръв.

Според нея това ѝ е било причинено от Грийнууд. Освен това Робсън публикува и аудио запис, на който се чува как футболистът я принуждава да правят секс, въпреки че му е отказала.

И тъй като скандалът се разраства, от Манчестър Юнайтед свалиха от продажба всички клубни стоки, свързани с нападателя, oт своя онлайн магазин. Сега, ако напишете името на Грийнууд в сайта, там се изписва следното: "Съжаляваме, не бяха намерени прокукти по Вашата заявка".

На Острова обявиха, че английският гранд е отстранил до второ нареждане играча си от тренировки и мачове, а вечерта след избухването на скандала той е бил арестуван от полицията в Манчестър. Вчера пък част от футболистите на "червените дяволи" спряха да следват нападателя в Instagram.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички