Тен Хаг отличи един футболист, но бе разочарован от продукцията на Манчестър Юнайтед


Тен Хаг отличи един футболист, но бе разочарован от продукцията на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2282 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, бе изключително разочарован от играта на своите възпитаници при загубата с 2:3 от Галатасарай у дома в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Нидерландецът похвали само и единствено Расмус Хойлунд и отчете грешките на "червените дяволи".

Мнението на Тен Хаг

Коментар за срещата

"Контролирахме мача, поведохме дори два пъти, но след това се простреляхме сами в крака, допускайки лесни голове. В такива моменти трябва да се защитаваме по-добре в определени зони, а ние не го направихме. Много е неприятно, защото в Шампионската лига не е лесно да вкарваш голове, така че, когато го направиш, трябва да останеш фокусиран и да не допускаш да те изравнят толкова бързо. Затова важен е и контролът над топката, така че явно има какво да подобрим и в това отношение", споделя специалистът.

Играта на Хойлунд

"Това бе чудесно представяне, той отбеляза брилянтни голове, особено втория, при който бе сам и използва силата си. Показа и чудесен завършващ удар. При първия гол пък видях чудесна отборна работа. Контраатака, подхваната от Каземиро и Рашфорд, който прати чудесно центриране. Така че да, доволен съм от представянето му".

Оптимист ли е Тен Хаг в Шампионска лига?

"Групата остава отворена. Всеки мач е труден, но ние знаем какво трябва да направим, за да останем в борбата и да запазим шансове да продължим напред", добави още нидерландецът.

Ето я и грешката на Андре Онана, която коства победата на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички