Погба похвали съотборник във френския национален отбор


Погба похвали съотборник във френския национален отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1799 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед и френския национален отбор Пол Погба разкри, че вижда много общи неща между него и съотборника му в тима на „петлите“ Едуардо Камавинга. Във вчерашния ден 17-годишният футболист направи дебюта си с фланелката на Франция като титуляр и дори реализира първия си гол за националния отбор.

На пресконференцията след двубоя халфът на Манчестър Юнайтед похвали новия си съотборник в националната гарнитура. „Удоволствие е да го видя, че облича националната фланелка. Да вкараш гол при първия си старт, това определено е невероятно. Наистина се радвам за него. Пожелавам единствено най-доброто и да има все повече успехи във футбола. Той притежава всичко необходимо. Бъдещето е в неговите ръце. Той е много пъргав, като малък танцьор е. Много ми напомня за мен. Хубаво е, че има самочувствие и вярва в собствените си възможности“, заяви Погба.

С гола, който отбеляза в двубоя срещу Украйна, Едуардо Камавинга се превърна в най-младият голмайстор за националния отбор на Франция от 106 години насам. А ето кой футболист се е опитал да накара да подпише с Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички