Манчестър Юнайтед се справи с Улвърхемптън след здрава битка


Манчестър Юнайтед се справи с Улвърхемптън след здрава битка
Снимка: Getty Images

2454 0

Манчестър Юнайтед победи като гост Улвърхемптън с 1:0 в мач от третия кръг на английската Висша лига. Победният гол за "червените" дяволи падна в 81-ата минута, когато Мейсън Гринууд след солова акция се разписа.

В първите 25 минути на срещата бяха по активни бяха домакините, като положенията пред Давид де Хеа не бяха никак малко. Раул Хименес, Тринкао и Жоао Моутиньо нанесоха опасни удари.

В 38-ата минута Бруно Фернандеш вкара гол за Манчестър Юнайтед, но той беше отменен поради засада. В края на полувремето Мейсън Гринууд също стреля опасно като изстрелът мина на милиметри от гредата.

В 63-ата минута Тринкао изтърва златна възможност, след като засече центриране в наказателното поле, но изстрелът му мина встрани. В 75-ата минута Погба отправи тежък изстрел, спасен от Жозе Са. В 81-ата минута Мейсън Гринууд остави Са безпомощен след невероятна солова акция, с която той откри резултата.

А Уест Хем ще опита в последния момент да вземе футболист на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички