Роналдо минава прегледите в Лисабон и парафира с Манчестър Юнайтед


Роналдо минава прегледите в Лисабон и парафира с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1505 0

Кристиано Роналдо ще премине медицинските прегледи преди окончателно да бъде обявен за футболист на Манчестър Юнайтед в неделя. Те ще се проведат в Лисабон, след което „червените дяволи” официално ще анонсират завръщането на 36-годишната звезда на „Олд Трафорд”.

В петък английският клуб се похвали, че има договорка с Ювентус за правата на играча, като се разви трансферна сага с градския съперник – Манчестър Сити.

Ман Юнайтед ще даде 15 милиона евро на Юве, а към тях в допълнение ще има и други 9 под формата на бонуси, за да се случи този трансфер.

Португалският национал трябва да получи работна виза, след което да мине медицински прегледи, които са насрочени за неделния ден в Лисабон. Сега Роналдо се намира именно в столицата на Португалия, където акостира с частен самолет и поле от Торино.

Кристиано ще парафира двугодишен договор с „червените дяволи”. Твърденията са, че Роналдо е смалил възнаграждението си на годишна база с 9 милиона евро, за да стане трансфер, но въпреки това той ще стане най-скъпоплатения футболист във Висшата лига.

Португалецът има 118 гола в 292 мача по време на първия си престой в Юнайтед между 2003-а и 2009-а година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички