С доза закъснение: Хари Магуайър призова играчите на Манчестър Юнайтед да са отговорни


С доза закъснение: Хари Магуайър призова играчите на Манчестър Юнайтед да са отговорни
Снимка: Getty Images/Guliver

1385 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър потвърди, че футболистите на отбора „трябва да поемат отговорност” заради слабите мачове, които правят от началото на сезон 2021/22.

Юнайтед регистрира пет поражения в последните си седем мача в Премиър лийг, което постави крайните основни за уволнението на Оле Гунар Солскяер, който се раздели с поста си в неделя сутрин.

Магуайър, който бе изгонен при последното поражение с 1:4 от Уотфорд, призна, че играчите са разочаровани от напускането на Оле и сега те са длъжни да поемат отговорност, за да не се случват повече такива мачове.

„Всички ние сме отговорни за случващото се. Заедно сме в тази ситуация. Мениджърът плати крайната цена и всички ние сме безкрайно разочаровани за това нещо. Знаем, че не бяхме достатъчно добри и сме го говорили. Момчетата искат да напредват”, каза Магуайър пред репортери.

„Положението е тъжно за много от играчите, тъй като те имаха уважението на мениджъра. Имахме страхотен път заедно и неделния разговор с него беше труден. Резултатът в събота не беше добър, но и последните такива не бяха каквито трябва да постигаме. Оле плати цената, но и ние трябва да реагираме”, отсече още най-скъпият централен защитник в света според трансферната му сума, която категорично не отплаща.

Магуайър ще е с отбора на Ман Юнайтед за мача в Шампионска лига срещу Виляреал, но е аут за идния дуел с Челси във Висшата лига в неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички