Манчестър Юнайтед се провали жестоко срещу новак


Манчестър Юнайтед се провали жестоко срещу новак

1398 0

Лошата серия от резултати за Манчестър Юнайтед няма край, като в седмицата, в която отпадна от Шампионска лига, воденият от Луис Ван Гаал тим загуби и гостуването си срещу Борнемут в последен мач от съботната програма на Висшата лига.

Новакът, който в миналия кръг удари Челси на "Стамфорд Бридж", започна много силно срещата и успя да стигне да ранен аванс. Още във 2' Станислас успя да реализира срещу Де Хеа и даде аванс на своите. В 24' обаче Фелайни, който замени Бастиан Швайнщайгер сред титулярите, успя да изравни.

9 минути след началото на второто полувреме Кинг прати в делириум феновете на домакините, след като за втори път разпечата вратата на Де Хеа - 2:1.

До края на мача "червените дяволи" упражняваха хаотичен натиск, който не доведе до нищо по-сериозно пред вратата на Артур Боруц.

Така "червените дяволи" се отдалечиха от върха, като вече изостават на 3 точки от Сити и Лестър, като още в понеделник вечер тази разлика може да се увеличи. Борнемут пък вече диша по-спокойно и с актив от 16 точки се отдалечи на 3 от зоната на изпадащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички