"Вълци" и "карамели" еднакво закъсали, Манчестър Юнайтед ще намират пътя в "гората"


"Вълци" и "карамели" еднакво закъсали, Манчестър Юнайтед ще намират пътя в "гората"
Снимка: GettyImages

1986 0

Време е за третия кръг в английската Висша лига. Английският гранд Манчестър Юнайтед претърпя неприятно поражение от Тотнъм с 0:2 в миналия мач и ще опита да се върне на победния път. "Червените дяволи" посрещат на митичния "Олд Трафорд" друг отбор, който е с три точки след два изиграни мача - Нотингам Форест. Футболистите на Ерик тен Хаг са и големият фаворит в този дуел.

Манчестър Юнайтед в опит да се върне на победния път - посреща Нотингам

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Манчестър Юнайтед да запише победа у дома е 1,33, докато ставката за поне на хартия сензационен триумф в полза на Нотингам Форест е 9,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 6,00. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота, 26-и август, от 17:00 часа българско време.

С напълно идентичен начален час е и сблъсъкът между Евертън и Уулвърхемптън. И двата тима потеглиха по кошмарен начин през новата кампания, като "карамелите" се залепиха за последното място след поражения с 0:1 от Фулъм и с 0:4 от Астън Вила. На предпоследната позиция пък са именно "вълците", които загубиха с 0:1 от Манчестър Юнайтед и с 1:4 от Брайтън.

Евертън и Уулвърхемптън: Битката на последните във Висшата лига

Коефициентът на efbet за това отборът от Ливърпул да спечели първи три точки през новия сезон в домакинския си дуел е 2,40, докато ставката за победа в полза на гостите от Уулвърхемптън е 3,25. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички