От Юнайтед не се отказват, пращат втора оферта за нападателя на Борнемут


От Юнайтед не се отказват, пращат втора оферта за нападателя на Борнемут
Снимка: Getty Images/Guliver

2080 0

От Манчестър Юнайтед обмислят да пратят втора оферта за нападателя на Борнемут Джошуа Кинг. По-рано през деня „червените дяволи“ опитаха да вземат норвежеца в редиците си, но „черешките“ категорично отказаха да се разделят с него. Сега обаче от „Олд Трафорд“ обмислят да не се отказват до последно и да пратят втора оферта за реализатора.

Манчстър Юнайтед отчаяно търсят нов нападател, който да бъде заместник на трайно контузения Маркъс Рашфорд. Самият Джошуа Кинг игра под ръководството на наставника Оле Гунар Солскяер преди време в резервите на Манчестър Юнайтед. Самият Солскяер обаче не е оптимистично настроен, че клубът ще успее да привлече някого в рамките на следващите часове. „Не мисля, че ще се стигне до нови сделки. Не очаквам да се случи нищо, но това не означава, че то не може да се случи. Щастлив съм с играчите, с които разполагам“ каза Солскяер.

„Червените дяволи“ вече привлякоха Бруно Фернандеш в последните часове на януарския трансферен прозорец. През последните дни с клуба бяха свързвани редица нападатели като Карлос Тевес, Одион Игало, Ислам Слимани и още един много интересен футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички