На пожар: Манчестър Юнайтед пожела бивш нападател на Ливърпул


На пожар: Манчестър Юнайтед пожела бивш нападател на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

8178 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило запитване към Саутхемптън за нападателя Дани Ингс, пише The Telegraph. "Червените дяволи" се надяват да подсилят състава си с нов нападател в последните часове от трансферния прозорец.

Дани Ингс, който е бивш нападател на Ливърпул в периода 2015-2019 г., впечатлява с изявите си с екипа на "светците" през този сезон. Англичанинът е един от най-резултатните нападатели във Висшата лига с 14 гола, което му отрежда трето място след Джейми Варди и Серхио Агуеро.

Въпреки интереса на "червените", от щаба на Саутхемптън категорично отхвърлят варианта да се разделят със звездата си през тази зима. Тимът се намира в първата половина на таблицата и ако иска да се бори за по-предни позиции в шампионата, то определено се нуждае от своя реализатор №1.

"Дяволите" вече привлякоха едно ново попълнение в лицето на Бруно Фернандеш. В събота "червените" се изправят срещу Улвърхемптън, а Оле Гунар Солскяер отговори дали португалецът ще дебютира броени часове след трансфера му (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички