Манчестър Юнайтед се е свързал с Бенфика за звезда на португалците


Манчестър Юнайтед се е свързал с Бенфика за звезда на португалците
Снимка: Getty Images

2919 0

От Манчестър Юнайтед са осъществили контакт с Бенфика за евентуалното закупуване на Дарвин Нунес през предстоящия трансферен прозорец.

Нунес се присъедини към португалския гранд през 2020-а от Алмерия и вече „хвана окото“ на голяма част от европейските грандове, след като вкара 26 гола в 28 мача през този сезон.

Челси, ПСЖ и Реал Мадрид също следят внимателно действията на клуба от Лисабон, но според британските медии Манчестър Юнайтед вече е осъществил пряк контакт с Бенфика за бъдещ негов трансфер на Острова.

Нападателят може да напусне „Да Луш“ срещу 60 милиона евро, а в Юнайтед се надяват, че ще могат да доведат уругваеца на „Олд Трафорд“, за да помага на Кристиано Роналдо в нападение.

Липсата на футбол в Шампионска лига догодина може да окаже сериозно влияние върху трансферните амбиции на отбора от северозападна Англия, след като Нунес ще желае да участва при най-добрите през идната кампания.

Ако нападателят напусне Бенфика през лятото, той ще приключи авантюрата си с „лисабонските орли“ след 47 гола в 84 мача от всички надпревари.

А какво смята Тен Хаг за Клоп и Гуардиола, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички