Манчестър Юнайтед се е отказал от Брендън Роджърс


Манчестър Юнайтед се е отказал от Брендън Роджърс
Снимка: Getty Images/Guliver

1304 0

Наставникът на Лестър Сити Брендън Роджърс вече не е считан за един от вариантите, който е възможно да поеме Манчестър Юнатйед от новия сезон, потвърдиха европейски медии.

Както е известно, Ралф Рангник ще изкара сезона начело на „червените дяволи“, след което клубът от „Олд Трафорд“ ще назначи нов треньор, а Рангник ще остане следващите две години като съветник. Роджърс бе сериозно спряган в последните години за поста, особено след уволнението на Оле Гунар Солскяер, но до развръзка не се стигна.

Северноирландецът има два трофея в своята мениджърска кариера – ФА Къп и Къмюнити шийлд, но той разочарова чрез представянето си в Лестър през този сезон, след като „лисиците“ са на незавидното 11-о място в Премиър лийг и на 19 точки зад Топ 4.

Според ESPN проблемите в Лестър през сезона са променили мнението на шефовете от „Олд Трафорд“, които са пренасочили погледа си другаде.

Изданието твърди също така, че вариант №1 пред клуба е Маурисио Почетино от ПСЖ, но интерес има към Ерик тен Хаг от Аякс, както и испанецът Луис Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички