Манчестър Юнайтед обърна и разгроми Нюкасъл, за да запише втора победа


Манчестър Юнайтед обърна и разгроми Нюкасъл, за да запише втора победа
Снимка: Getty Images/Guliver

2545 0

Манчестър Юнайтед се оказа изоставащ в мача срещу Нюкасъл, но въпреки това обърна развоя на събитията и дори разгроми опонента си с 4:1. Успехът бе от изключително значение за "червените дяволи", които имат едва 6 точки след първите 4 двубоя (с мач по-малко от останалите).

Всичко тръгна по чудесен начин за "свраките", които поведоха в резултата още в 3-ата минута, след като Люк Шоу си вкара автогол. Само 20 минути по-късно обаче капитанът Хари Магуайър засече центриране на Хуан Мата от ъглов удар и възстанови паритета.

През втората част Бруно Фернандеш изпусна дузпа в 56-ата минута, за да се стигне до драмата в последните минути от двубоя. Португалецът се реваншира, след като се разписа сам срещу вратаря на Нюкасъл в 86-ата минута след асистенция на Рашфорд.

Именно той асистира и 4 минути по-късно, когато Аарън Уан-Бисака се разписа с мощен удар от наказателното поле. В 6-ата минута от добавеното време дойде ред и на самия Рашфорд да вкара след извеждащо подаване на Фернандеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички