Агентът на Погба - Райола, към сър Алекс: И кучето ми няма да подпише този договор


Агентът на Погба - Райола, към сър Алекс: И кучето ми няма да подпише този договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2763 0

Полузащитникът на Ювентус Пол Погба разказа за интересна случка, свързана с неговия бивш агент Мино Райола, който почина през април тази година. Французинът сподели, че тя се е случила, когато е бил на 18 г. и за първи път е бил пред трансфер в Манчестър Юнайтед.

"Бях на 18 г. и сър Алекс искаше да подпише с мен в Манчестър Юнайтед. Срещнах се с него заедно с Мино, който прочете договора и каза: "Дори моето куче няма да подпише този контракт", разказа Погба по време на церемонията по награждаването за "Golden Boy".

"Когато Мино каза това, в гърлото ми застана буца и ние си тръгнахме. Често се шегувах с него, той с мен също", допълни френският национал.

След смъртта на Райола, чиито клиенти бяха още Златан Ибрахимович, Марио Балотели и други, агенцията му бе оглавена от Рафаела Пимента, която получи наградата за най-добър агент на церемонията в Италия. А ето какво, според самия него, е попречило на Погба да се развие в Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички